1ο Μενού
Πρώτο πιάτο (ατομικό με 3 ορεκτικά)
- Ρολό μελιτζάνας με φέτα, γκρατιναρισμένο με πεκορίνο και σως ντομάτας
- Πατάτα ογκρατέν με καπνιστό μπέικον, κρέμα γάλακτος και 4 τυριά
- Κρέπα γεμιστή με χόρτα, φρέσκα μυρωδικά, ανθότυρο και φέτα
Τυριά (ανά 4 άτομα)
Πιατέλα ντουέτο με φέτα και γραβιέρα
Σαλάτα (ανά 4 άτομα)
Μαρούλι - ραντίσιο - άισμπεργκ - λόλο ρόσο - ντοματίνια - κρητικό παξιμάδι - φέτα τριμμένη - πάστα ελιάς με βινεγκρέτ λευκού μπαλσάμικου
Κυρίως πιάτο
Μενταγιόν από φιλέτο χοιρινό σε σάλτσα κρασιού Cabernet sauvignon, με φρέσκο δενδρολίβανο, συνοδεία άγριου ρυζιού και ψητών λαχανικών με αρώματα μεσογείου
Επιδόρπιο
Φρούτα εποχής
Ποτά
- Σαμπάνια για το ζευγάρι
- Νερό εμφιαλωμένο
- Αναψυκτικά
- Μπύρα
- Κρασί Κ.cabernet & merlot
- Κρασί Λ. Ροδίτης
Απεριόριστη κατανάλωση